Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Tragedie în județul Galați. A fost activat Planul Roșu. Un teribil accident rutier a avut loc. Zece victime, dintre care două decedate

ro

09 Apr, 2018 17:42 3548 Marime text
Un grav accident rutier a avut loc în această după amiază în județul Galați. 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN25, în localitatea Şendreni, judeţul Galaţi, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate 2 autoturisme care au intrat în coliziune frontală.

Din primele informații cauza producerii a fost pătrunderea pe contrasens, iar în urma impactului au rezultat mai multe victime, care au fost transportate de urgenţă la spital.

Traficul este oprit pe ambele sensuri de mers, se deviază printr-un câmp din apropiere.

”Din datele pe care le avem, dintre cele zece persoane rănite, două sunt inconștiente și se fac manevre de resuscitare la fața locului. Ceilalți răniți au fost transportați la spital. Se fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care a avut loc impactul”, a declarat cms. Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați pentru viata-libera.ro

 Din păcate cu toate efrorturile depuse de cadrele medicalke două victime au fost declarate decedate. Printre persoanele rănite sunt și trei copii care au ajuns la spital. 
 
UPDATE. 2

Builanțul victimelor decedate a ajuns la trei, după ce una dintre persoanele rănite grav a decedat. 

UPDATE.  1

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră a fost reluată pe DN25, pe ambele sensuri de mers, în localitatea Şendreni, judeţul Galaţi, unde anterior a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate 2 autoturisme care au intrat în coliziune frontală. În urma impactului două persoane au decedat, iar 3 minori şi 5 adulţi au fost transportaţi de urgenţă la spital, cu multiple leziuni. Valorile de trafic au crescut în zonă, pe ambele sensuri de mers.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii