Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:10 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie în Germania. După ce două trenuri s-au ciocnit mai mulți oameni au murit iar alții au fost grav răniți

ro

09 Feb, 2016 12:07 1623 Marime text
 
În această dimineață a avut loc un accident feroviar grav produs în Germania, în Landul Bavaria. Conform primelor informaţii mai multe persoane au murit şi există, de asemenea, peste o sută de oameni răniţi în urma coliziunii frontale a două trenuri de pasageri, în landul Bavaria. Trenurile implicate în coliziune aparţineau firmei private Meridian, care deţine mai multe trenuri de pasageri, potrivit româniatv.net.
 
Mai multe vagoane ale unuia dintre trenuri care a deraiat au sărit de pe şine şi s-au răsturnat în urma impactului cu celălalt tren.
 
În urma tragediei cel puţin patru oameni au murit şi aproximativ 150 au fost răniţi, potrivit publicaţiei germane Bild.
 
„Acesta este cel mai mare accident feroviar petrecut recent în Germania, în această regiune”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei, Stefan Sonntag, pentru agenţia Assocated Press.
 
Poliţia germană a precizat că 15 răniţi sunt în stare critică, iar 40 sunt în stare gravă. Răniţii aflaţi în stare critică au fost preluaţi de elicoptere, iar cei grav răniţi au fost preluaţi de ambulanţe, conform aceleiași surse. La locul tragediei au ajuns elicoptere de salvare pentru preluarea răniţilor. De asemenea, zeci de ambulanţe au fost trimise pentru a salva răniţii.
 
Poliţia susține că starea răniţilor este de la „uşoară la severă”. Echipele de salvare încearcă să scoată mai multe victime prinse în fiarele contorsionate ale vagoanelor care s-au strivit în urma impactului frontal al celor două trenuri.
 

Sursa foto: romaniatv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii