Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:04 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie în echipa Cronica Cârcotaşilor

ro

27 May, 2013 10:44 2087 Marime text
După ce îndrăgitul Toni Tecuceanu a murit în 2010, la spitalul Matei Balș, în urma unor complicații pulmonare, echipa ”Cronicii cârcotașilor” e atinsă de o nouă tragedie. Regizorul Eduardo Vasquez, unul dintre regizorii-colaboratori ai emisiunii, a fost găsit mort, într-o cameră de hotel din Turcia. Pierderea este cu atât mai importantă cu cât spaniolul era cel care a realizat mai multe dintre promo-urile televiziunii Prima TV.

Eduardo Vasquez, în vârstă de 48 de ani, a fost găsit fără suflare într-o cameră de hotel din Turcia. Autoritățile au constatat că decesul ar fi survenit din cauza unui infarct, ne-au declarat surse din cadrul postului PRIMA TV.

Vasquez a lucrat în 2011 cu mai mulți membri ai echipei de la ”Cronica cârcotașilor”, cu care a filmat câteva clipuri publicitare. De asemenea, tot sub bagheta lui au fost realizate și noile promo-uri ale postului Prima TV.

Este a doua pierdere suferită în decurs de trei ani, după ce actorul Tecuceanu a murit, în urma unor complicații pulmonare. Tecuceanu era cunoscut mai ales pentru că îi interpreta, de obicei, pe Vadim Tudor, Adrian Năstase şi Gigi Becali în scenetele din emisiunea "Cronica Cârcotaşilor".
Blestemul nu s-a oprit aici, în 2011, Șerban Huidu suferind un grav accident la ski, în Austria, în urma căruia a intrat în comă. Abia își revenise, că, un an mai târziu, tot asupra lui Huidu se mai abătea o nenorocire: era protagonistul unui accident, în urma căruia au murit trei persoane.
 

Sursa Libertatea.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii