Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie în a treia zi de Crăciun. Două persoane au murit într-un grav accident rutier. Ce au stabilit polițiștii

ro

27 Dec, 2018 16:45 2802 Marime text
Un grav accident rutier a avut loc astăzi pe șoseaua care leagă Timișoara de Cenad. Potrivit Realitatea.net, un microbuz și o Dacia Logan s-au ciocnit frontal, iar doi tineri de 31 de ani, un bărbat și o femeie, aflați în autoturism, au murit. 

Conform primelor cercetări, tragedia s-a produs după ce șoferul Loganului s-a angajat într-o depășire riscantă. El a intrat pe contrasens chiar într-o curbă. Șoferul microbuzului care venea din sens opus nu l-a observat decât prea târziu. Acesta a tras de volan pentru a evita impactul dar ciocnirea era inevitabilă.

„Un bărbat de 31 de ani a condus un autoturism pe DN6 din direcția Lovrin spre Timișoara, iar la un moment dat, într-o curbă la dreapta a pierdut controlul autotursmului și a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu un microbuz condus de un bărbat în vârstă de 63 de ani. În urma accidentului a urezultat 2 persoane decedate, respectiv conducătorul de 31 ani și o femeie pasageră în aceeași mașină, în vârstă de 31 de ani. Alte două persoane din microbuz au fost rănite ușor. Este vorba de un bărbat de 30 de ani și o femeie de 31 de ani care au fost duși la spital pentru îngrijiri medicale”, a declarat Ionuț Sabu, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș.

Realitatea.net,
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii