Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:36 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Tragedie. Avion prăbuşit în Iran. Peste 60 de persoane se aflau la bord. Niciun supravieţuitor!

ro

18 Feb, 2018 10:07 1746 Marime text
Un avion care asigura o cursă internă în Iran s-a prăbuşit, duminică dimineaţă, în sud-vestul ţării având peste 60 de pasageri la bord, a anunţat presa locală citată de AFP.
Potrivit Agerpres, avionul, care asigura legătura între Teheran şi oraşul Yasuj (sud-vest), "s-a prăbuşit în regiunea Samirom", la aproximativ 480 km sud de Teheran, "şi toate serviciile de urgenţă sunt în alertă", au anunţat agenţiile de presă Isna şi Fars, citându-l pe Pirhossein Koolovand, şeful serviciului naţional de urgenţă.

UPDATE - Potrivit Digi 24.ro, presa iraniană citează însă un purtător de cuvânt al companiei potrivit căruia toate persoanele aflate la bord au murit. „Toate serviciile de urgenţă sunt în alertă”, au anunţat agenţiile Isna şi Fars, citându-l pe Pirhossein Koolovand, şeful serviciului naţional de intervenţie.
Aeronava ATR-72 aparținând companiei Aseman Airlines decolase din capitala Teheran şi se îndrepta către un oraş din sud-vestul ţării. A dispărut, însă, de pe radar, iar puţin mai târziu, autorităţile au confirmat că s-a prăbuşit într-o zonă muntoasă, cu 180 de kilometri înainte de a ajunge la destinaţie.



sursa foto: observatortv.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii