Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:09 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedia nopţii! El este şoferul care şi-a pierdut viaţa la Negru Vodă. Ce a publicat cu puţin timp înainte să moară

ro

26 Sep, 2018 12:08 3881 Marime text
Şoferul de 32 de ani care şi-a pierdut viaţa în urma accidentului cumplit din Punctul de trecere al Frontierei Negru Vodă postase în urmă cu doar două zile filmuleţul cu tragicul accident din Vrancea, unde şi-au pierdut viaţa doi soţi şi copilul de doar 10 ani, din Constanţa.
 
M.G. lucra de doar două luni în Şantierul Naval din Mangalia şi era căsătorit, având un copil mic acasă. În timpul liber mai presta servicii independente de recondiţionare tapiţerii, curăţenie sau alte activităţi de gospodărie pentru a-şi câştiga existenţa. În luna august îşi scoseseră maşina la vânzare.
 
Pasagerul ar fi lucrat în trecut în armată.  
 
Reamintim că diin cauze deocamdată necunoscute un şofer care conducea, potrivit martorilor, cu viteză foarte mare, un autoturism Opel cu numere de Bulgaria, a intrat cu maşina direct în Punctul de trecere a frontierei pe care l-a distrus în totalitate. Au intervenit cinci pompieri cu o autospecială cu modul de descarcerare de la Garda de Intervenție Chirnogeni.

La faţa locului au gasit două persoane încarcerate, fiind vorba de şoferul care era mort, iar cealaltă persoană a fost transportată în stare gravă la spital.

Mesajele de condoleanţe

Rudele şi apropiaţii au publciat mesaje dureroase pe reaţeaua de socializare.
"Stirea ca ai plecat brusc si definitiv din viata noastra,a lasat in urma numai tristete si durere! De ce ai plecat asa brusc???cand aveai toata viata inainte si o familie frumoasa?! Cuvintele sunt de prisos si intrebarile sunt fara raspuns! Te vom iubi si vei ramane mereu in amintirile si sufletele noastre! Inca, nu pot sa cred! Dumnezeu să te ierte suflet frumos!", a scris o rudă de-a tânărului.



Ce a precizat IPJ Constanta:

În data de 26.09.2018, ora 02:45,un bărbat, de 32 de ani, a condus autoturismul marca Opel dinspre Negru Vodă către Bulgaria şi  ajungând la punctul de trecere a frontierei, a pierdut controlul direcţiei de mers, intrând în coliziune cu autoturismul marca Skoda, parcat pe partea stângă, pe sensul de mers, în afara părţii carosabile. În urma impactului, primul auto a ricoşat şi a intrat în coliziune cu un panou electric. În urma accidentului rutier, a rezultat decesul conducătorului auto şi vătămarea corporală gravă a pasagerului, care se afla pe locul din dreapta faţă, un bărbat de 30 ani.

Sursă foto Facebook
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii