Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:47 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Poliția în alertă. Accident sau crimă Tragedia dimineții. Se întâmplă în România. Nici salvatorilor nu le vine să creadă

ro

07 Mar, 2018 05:44 12014 Marime text
Un tragic eveniment a avut loc, în acestă noapte, în orașul Urlați, județul Prahova.
 
Raluca Vasiloae, purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, a declarat pentru ZIUA de Constanța, că în urmă cu puțin timp s-a declanșat, din cauze necunoscute, un incendiu la o casă particulară, situată pe strada 30 Decembrie.

Pentru localizarea și lichidarea focului la eveniment au fost trimise două autospeciale de stins cu apă și spumă, o autospecială SMURD, cu echipajele aferente, plus echipaje de la Garda de Intervenție din localitate.

Salvatorii, cărora și lor le-a venit greu să creadă ce au văzut în fața ochilor, au reușit să scoată o femeie decedată, de aproximativ 58 de ani, și un bărbat, în vârstă de 68 de ani, în stop cardio-respirator.

La locul tragediei au sosit și echipaje ale poliției care încearcă să vadă, exact despre ce este vorba, și să stabilească dacă este vorba despre un accident nefericit sau crimă.

UPDATE ora 07.45:
Purtătorul de cuvând al ISU Prahova ne-a mai declarat că este posibil ca una din persoanele decedate să fi adromit cu țigara aprinsă și care ulterior a căzut pe materialele textile din pat.

La sosirea la eveniment a pompierilor focul se manifesta în dormitor și pe hol pe o suprafață de aproximativ 60 mp.

Femeia a fost găsită in dormitor carbonizată, iar bărbatul care ulterior a decedat, pe hol în stop cardio neresuscitabil.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii