Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traficul rutier pe podul de la Agigea, închis maximum 15 minute pe oră pentru lucrări de mentenanţă

ro

25 Sep, 2012 21:51 1508 Marime text

Traficul rutier pe podul de la Agigea, care traversează canalul Dunăre - Marea Neagră, va fi închis maximum 15 minute pe oră, în perioada 25 septembrie - 3 octombrie, pentru executarea unor lucrări de mentenanţă.
Potrivit Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), măsura se va aplica zilnic între orele 8,00 - 20,00, cu excepţia zilelor de sâmbătă şi duminică.

De asemenea, pe podul respectiv rămân valabile restricţiile de viteză de 50 de kilometri/oră şi restricţiile de tonaj pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de cinci tone, acestea circulând pe rute ocolitoare.

De peste un an, podul de la Agigea, care are o lungime de circa 250 de metri şi o lăţime de peste 20 de metru, se află în proces de reabilitare, prima din ultimii 20 de ani, lucrări ale căror costuri se ridică la 4,7 milioane de euro şi care trebuie finalizate în doi ani.

Obiectivul general al proiectului vizează efectuarea lucrărilor de consolidare, de reparaţii, înlocuire a sistemului rutier, a parapetelor şi instalaţiilor electrice, precum şi consolidarea malurilor

Citeste AICI

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii