Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:59 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Traficul rutier este oprit pe DN2B în judeţul Buzău din cauza unui grav accident. Un autotren şi un autocamion, implicate în accident

ro

04 Dec, 2017 07:23 2196 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autotren şi un autocamion, ciculaţia pe DN2B Buzău – Brăila este oprită, pe ambele sensuri, pe raza comunei Bălhacu, în judeţul Buzău.
 
Potrivit IGPR, se estimează ca în aproximativ o oră traficul să fie reluat în condiţii normale.

UPDATE. 

"O autoutilitară care se deplasa de la Buzău spre Brăila a intrat în spatele unui TIR care rula în același sens de mers. În urma impactului, două persoane din autoutilitară au rămas încarcerate", a declarat, pentru AGERPRES, agentul șef Mihai Drăghiciu de la Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Buzău.

 
Potrivit sursei citate, la fața locului au acționat mai multe echipaje de poliție, pompieri, dar persoanele încarcerate au fost scoase decedate din autoutilitara avariată în proporție de peste 80%.
 

"Una din persoanele decedate a fost identificată, este vorba de un tânăr de 23 de ani din județul Vâlcea care conducea autoutilitara, cea de-a doua persoană decedată nu a fost încă identificată", a mai declarat sursa citată.


Sursa: Agerpres.ro
Sursa foto cu rol ilustrativ: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii