Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:41 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trafic rutier restricționat pe DN 39, între localităţile Tuzla şi 23 August, judeţul Constanţa din cauza unor lucrări

ro

19 Apr, 2019 07:44 1032 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate evenimente rutiere care să impună oprirea circulaţiei pe drumurile naţionale sau pe autostrăzi.

În această perioadă sunt însă impuse mai multe restricţii de circulaţie, pentru executarea de lucrări la sistemului rutier, astfel:

Pe DN 39, între localităţile Tuzla şi 23 August, judeţul Constanţa, pe sectorul cuprins între kilimetrii 23+500 m - 32+000 m, se execută lucrări de refacere a suprafeţei de rulare, până la sfârşitul acestei luni. Din acest motiv, sensul către 23 August este restricţionat, circulându-se pe cealaltă cale, pe câte o bandă pentru fiecare sens.

Pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 36, pe podul de peste râul Argeş, în zona localităţii Căscioarele, judeţul Giurgiu, din cauza lucrărilor de reparaţii la sistemul rutier, care se vor derula până la sfârşitul lunii august, traficul este deviat de pe calea 2 (sensul de mers către Bucureşti) pe calea 1 (sensul către Piteşti), unde se desfăşoară dirijat în ambele sensuri.

Pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, circulaţia rutieră este deviată de pe calea 1 (Bucureşti - Constanţa) pe calea 2 (Constanţa - Bucureşti), pe tronsonul kilometric 74+350 - 84+100 de metri, între localităţile Dor Mărunt şi Dragoş Vodă, judeţul Călăraşi, aceasta desfăşurându-se dirijat, în ambele sensuri. Devierea va fi valabilă până la jumătatea lunii iunie, fiind impusă pentru efectuarea de reparaţii la sistemul rutier.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii