Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:26 18 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trafic intens pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București – Constanța

ro

02 Jul, 2016 11:57 975 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt anunțate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită din cauza vreunui eveniment rutier. În ceea ce privește fluența traficului, semnalăm că din cauza numărului mare de automobiliști, circulația pe sensul de urcare al DN1 Ploiești – Brașov se desfășoară uşor îngreunat, între localitățile prahovene Nistorești și Comarnic (tronsonul kilometric 99 – 106). Precizăm că, mai multe echipaje de poliţie rutieră sunt prezente pentru fluidizarea circulaţiei, pe raza staţiunilor montane.

De asemenea, traficul este intens pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București – Constanța, însă prin staţia de taxare de le Feteşti, de pe A2 Bucureşti - Constanţa, se trece fără probleme de fluenţă.

Prin stația de taxare se poate trece liber, cu obligativitatea ca plata peajului să se facă înainte sau ulterior trecerii, până a doua zi, la ora 24, la oricare dintre staţiile autorizate de distribuire a carburanţilor de pe autostradă sau prin SMS, de pe telefonul mobil, la numărul 7577.

În județul Constanța, aglomerație este înregistrată și în zona sensului giratoriu de la Agigea, unde automobiliștii care se deplasează către stațiunile de pe malul mării trec de la două benzi de circulație pe sens la una singură.

În judeţul Caraş Severin, pentru a se permite desfășurarea „Campionatului regional de viteză în coastă FRAS România”, astăzi, până la orele 18.00, circulația rutieră pe DN58 Reșița – Anina este închisă, pe tronsonul kilometric 44+900 – 49+450 de metri.

Traficul rutier se desfăşoară deviat, pe ruta ocolitoare: DJ581- DC75(Lupac - Clocotici- Caraşova).
 

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii