Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:11 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trafic îngreunat pe DN1, din cauza apei de pe carosabil

ro

14 Jun, 2016 09:48 1170 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în judeţul Cluj, se circulă îngreunat pe DN1, în zona Floreşti, la intrarea în municipiul Cluj-Napoca dinpre Oradea, din cauza numărului mare de autovehicule, dar şi a apei acumulate pe carosabil în urma unei ploi torenţiale.

Astăzi, până în jurul orei 21:00, pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, se execută lucrări de reparații la suprafața carosabilă pe sectorul kilometric 58–60, pe banda a doua a sensului de mers către Piteşti, iar circulația se desfăşoară pe prima bandă.

Pe parcursul zilei, în judeţul Prahova, pe DN1 Ploieşti - Comarnic, între kilometrii 88 şi 89, în zona Băneşti, se execută lucrări de reparaţii la suprafaţa carosabilă pe una dintre benzile de circulaţie (sectorul de drum este alcătuit din trei benzi).

De asemenea, la ieşirea din Ploieşti către Braşov, se desfăşoară lucrări de întreţinere în zona acostamentelor.

În judeţul Ilfov, din cauza lucrărilor care se execută pe DN5, pe sectorul 1 Decembrie - Jilava - intrare în municipiul Bucureşti, circulaţia se desfăşoară îngreunat şi pe DN Centura Bucureşti.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii