Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trafic îngreunat din cauza unei mașini parcate de-a curmezișul. Cine a împins-o acolo? (galerie foto+video)

ro

20 Jun, 2016 10:16 14493 Marime text
În această dimineață, traficul pe bulevardul Tomis a fost îngreunat din cauza unei mașini care a fost parcată de-a curmezișul pe stradă.
 
Odată sosiți la fața locului Poliția Locală nu a găsit proprietaul autoturismului, însă, a presupus două variante: ori i s-a făcut rău șoferului și a abandonat-o, ori a lăsat-o intenționat.
 
La câteva minute, și-a făcut apariția și șoferul. Acesta spune că a lăsat mașină parcata în lateral și au plecat pentru ca s-a stricat ușa, motiv pentru care nu mai puteau să o deschidă. Potrivit șoferului, i s-a rupt cheia în portieră.
 
Problema nu era doar că traficul a fost îngreunai, ci și faptul că proprietarul casei unde șoferul lăsase mașina parcată era disperat din cauza faptului că soția sa este însărcinată și poate naște din clipă în clipă, iar mașina îi blochează de aseară poarta.
 
Însă se pare că mașina era parcată aseară normal, dar aceasta a fost găsită în această dimineață în stradă, iar proprietarul casei spune că nu el ar fi împins-o în stradă.
 
Acum, autoturismul a fost împins pe lateral și șoferul încearcă să o deschidă cu o cheie nouă, făcută în dimineața asta, însă tot nu reușește.
Se pare că peste noapte unul dintre locatarii din curte s-a enervat că nu poate ieși și a împins-o în mijlocul străzii.
 
În aceste moment se circulă normal pe bulevardul Tomis. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii