Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:38 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trafic deviat în Constanța pentru spectacolul lui Horațiu Mălăele

ro

09 Sep, 2016 10:18 3304 Marime text
Mâine seară, de la ora 20:00, actorul Horațiu Mălăele scoate teatrul în stradă pentru toți locuitorii Constanței. Decizia de a performa recitalul „Sunt un orb“, în aer liber, a venit după ce la spectacol s-a anunțat prezența unei audiențe record pentru viața culturală a Constanței.

În acest context și RATC transmmite un anunț public prin care îi informează pe călători despre devierea traseelor a căror rută trece prin zona Teatrului de Stat. 

RATC Constanța anunță publicul călător despre devierea traseelor liniilor 5-40, 2-43, 43M, 43C și 101C, mâine, între orele 19:00 – 22:00, din cauza unei adunări publice cu carater cultural în fața Teatrului de Stat Constanța (porțiunea între strada Răscoalei și strada Mihai Viteazul de pe bulevardul Ferdinand va fi închisă), astfel:
 
  • Autobuzele care circulă pe strada Răscoalei vor circula de la „Capitol“ pe bulevardul Tomis, strada Traian, strada Mihai Viteazul, bulevardul Ferdinand
  • Autobuzele care circulă pe bulevardul Ferdinand sens Centru, vor circula pe la Poarta 2, pe strada Mihai Viteazul, strada Traian, bulevardul Tomis, bulevardul Ferdinand.
  • Autobuzele vor opri pe toate stațiile RATC de pe traseele ocolitoare. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii