Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:56 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trafic de etnobotanice, surprins de jandarmi în Constanța

ro

10 Jan, 2014 10:28 2094 Marime text
Jandarmii au surprins în Constanţa, un tânăr care dorea să vândă 49 de plicuri care conţineau substanţe psihotrope.

Un echipaj de jandarmerie care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice, în municipiul Constanţa, zona C.E.T., a observat ieri, la orele 19.00, o persoană care oferea spre vânzare, plicuri care conţineau o substanţă de culoare verde. La vederea militarilor a început să se agite şi a mărit pasul. A fost somat, s-a oprit şi i s-a făcut controlul corporal sumar şi al bunurilor pe care le deţinea.

Asupra lui C.M., de 18 ani, din Constanţa,  jandarmii au găsit în buzunarele de la haină, 48 de plicuri cu fragmente vegetale de culoare verde, unul ce conţinea un praf alb şi 385 de lei.

A declarat iniţial că şi-a „achiziţionat marfa” pentru consumul personal, dar a fost imediat contrazis de cel care urma să intre în posesia plicului. După aproximativ 20 de minute a spus că dorea să vândă plicurile „la promoţie”, cu zece lei bucata. 

Acestuia, i-au fost întocmite actele de constatare a faptei, iar cele 49 de plicuri şi suma de 385 lei, descoperite asupra lui vor fi înaintate Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate  Constanţa,  în vederea continuării cercetărilor.

Pentru siguranţa cetăţenilor, Jandarmeria Română recomandă ca, în situaţia în care observă persoane cu comportament antisocial sau sunt abordaţi de persoane necunoscute, cu scopuri obscure, să anunţe cel mai apropiat echipaj de ordine publică.
Pentru solicitări, cetăţenii pot apela non-stop numărul unic de urgenţe  112.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii