Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:07 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trafic blocat pe strada Unirii din municipiul Constanța. De ce a fost luată această decizie și când se va relua circulația în zonă

ro

22 Jan, 2019 10:07 1066 Marime text
Pentru remedierea unei avarii survenită astăzi - 22 ianuarie 2019, la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 150 mm, la intersecţia străzilor Căiuţi cu Zorelelor, din municipiul Constanța, s-a impus restricționarea traficului auto, pe tronsonul cuprins de străzile Căiuţi şi Zorelelor, cu sensul de mers către Complexul Comercial Faleză Nord, în intervalul orar 08,30 -14,00.

Potrivit SC RAJA SA, pentru efectuarea reparației, zona menționată a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

”Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.

Abonaţii deserviţi nu sunt afectaţi de această lucrare, întrucât echipele de intervenţie încearcă să efectueze reparaţiile cu conducta sub presiune” - au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii