Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 4 Se circulă cu 20km/h Trafic blocat pe Autostrada Soarelui din cauza unui accident rutier (galerie foto+video)

ro

03 Sep, 2016 13:13 8267 Marime text
Traficul este blocat pe Autostrada Soarelui, în zona kilometrului 30, pe sensul de mers spre Constanța. Un accident rutier s-a produs în jurul orei 12.30.
 
Din primele informații, există două victime și există riscul ca încărcătura să fie periculoasă. Un martor a declarat pentru Digi 24 că polițiștii evacuează primele mașini pe o rază de o sută de metri.

UPDATE 4, ora 14.59

Cântăreața de muzică ușoară, Ileana Șipoteanu, ne-a dat mai multe detalii de la fața locului: „Stăm de aproape două ore aici, coada este lungă de vreo 2-3 kilometri, de unde suntem noi! Noi suntem înainte de Fundulea. Suntem terminați nervos. Am auzit că este încarcerată o femeie. Este îngreunată situația. Cu vreo 300-400 de m, nu te mai lasă să înaintezi, eu am fost pe jos până acolo. Mergem cu 20 km/h. Sunt oamenii care merg la mare, oameni cu foarte mulți copii, câini, ce e aici… Acum mergem, dar până acum nu am înaintat. Bate soarele aici infernal”, spune Ileana Șipoteanu, pentru ZIUA de Constanța.

UPDATE 3, ora 14.10

Elicopterul SMURD a ajuns la fața locului.

UPDATE 2, ora 13.51

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile, a informat  un bărbat a rămas încarcerat în urmă impactului. O altă persoană a fost rănită şi prezintă escoriaţii, fiind în stare conştientă. Potrivit sursei citate, cabina TIRului, care transporta grâu ambalat în saci, s-a răsturnat peste autoturism. La locul accidentului au fost trimise două autospeciale de stingere, un detaşament special de salvatori cu o autospecială de descarcerare grea şi două ambulanţe SMURD. 

De asemenea, a fost trimis şi un elicopter SMURD. 

UPDATE 1, ora 12.23

Se pare că este vorba despre un TIR încărcat cu cereale care se îndrepta spre București. Acesta s-a răsturnat peste parapeți, blocând circulația. Accidentul s-ar fi produs din cauza unei explozii la cauciuc. Două persoane sunt încarcerate, una se află în stare gravă. Pe sensul către București, traficul se desfășoară îngreunat, pe o singură bandă, iar pe sensul către Constanța, circulația este întreruptă, polițiștii rutieri deviând autovehiculele pe drumul vechi, arată Infotrafic.


Sursă foto: Serviciul de Ambulanță Județean Constanța
Sursă video: Facebook: Radare A2 - Autostrada Soarelui
 



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii