Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:24 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Toţi copiii, sărbătoriţi de 1 Iunie la Cumpăna

ro

28 May, 2015 14:45 1418 Marime text
 
1 iunie - Ziua Internaţională a Copilului, este ziua în care revenim cu toţii la momentele tandre şi plăcute ale copilăriei inocente, alături de generaţia în creştere. Este ziua în care încercăm încă o dată să conştientizăm, că interesul pentru copil trebuie să fie  unul prioritar şi că toţi copiii au nevoie de sprijinul şi atenţia noastră zi de zi. Ziua Internaţională a Copilului - 1 Iunie, a intrat în istorie, ca având începuturile în anul 1925, an în care la Geneva s-a ţinut Conferinţa Mondială pentru bunăstarea copiilor.
Primăria şi Consiliul Local Cumpăna invită toţi copiii să petreacă câteva ore distractive cu ocazia Zilei Internaţionale a Copiilor. Activitatea se va desfăşura luni, 1 iunie 2015, între orele 9.00 şi 11.00 în parcul situat în zona Sălii de sport „Elena Frâncu”, unde peste 600 de copii ai Liceului tehnologic „Nicolae Dumitrescu” şi ai Grădiniţelor „Florilor” şi „Sfânta Maria” vor petrece de ziua lor.
 
Cadrele didactice au pregătit pentru copii activităţi variate în aer liber: activităţi sportive, plimbări cu trotinete şi biciclete, desene pe asfalt, jocuri cu baloane de săpun. Primăria şi Consiliul Local Cumpăna vor oferi tuturor copiilor care vor participa la activităţile organizate cu ocazia Zilei de 1 Iunie, îngheţată, suc şi baloane.
 
De asemenea, vineri, 29 mai 2015, Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” va organiza Cupa 1 Iunie la fotbal (băieţi) şi handbal (fete). Activitatea se va derula în cadrul şcolii, cu începere de la ora 12.30. 

Sursa: arhivă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii