Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:48 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Top 10 păcăleli de 1 aprilie. Nerecomandate

ro

01 Apr, 2013 08:09 4752 Marime text
Ziua Păcălelilor a venit, iar cei mai mulţi dintre noi ne gândim deja la cum ne putem păcăli prietenii sau familia într-un mod inedit şi fără să dăm de bănuit. Vă propunem în continuare câteva idei pentru păcăleli reuşite şi uşor de pus în practică.

1. Furişează-te seara în camera părinţilor sau a fraţilor şi fixează alarma ceasului cât mai devreme. Dacă vrei ca farsa să fie cât mai savuroasă, piteşte mai multe ceasuri prin diferite colţuri ale camerei, toate fixate la aceeaşi oră.
2. Adaugă colorant alimentar într-o cutie cu lapte. Nu este toxic şi îi va speria pe cei care vor vrea să-l consume.
3. Bagă vârfuri de chibrit într-o ţigară pe care strecoar-o în pachet. În momentul în care păcălitul va vrea să aprindă ţigara, aceasta va lua foc.
4. Pune în buzunarul unui prieten, fără să remarce, o bandă anti-furt. Când o să iasă din magazin o sa fie declanşată alarma.
5. Pune într-o pungă de chipsuri o lingură de boia iute şi o lingură de piper negru fin măcinat. Serveşte-ţi apoi prietenii şi urmăreşte-le reacţia.
6. Când un membru al familiei doarme îi pui în mână frişcă şi îl gâdili la nas, instinctiv va duce mâna să se scarpine şi îşi va umple faţa cu frişcă.
7. Scrie pe o foaie de hârtie mare "INVENTAR" şi lipeşte-o pe uşa unui magazin.
8. Înlocuieşte crema de corp a unei prietene cu maioneză sau ulei alimentar.
9. Cumpără o pereche de chiloţi de dama şi ascunde-o în maşina sau buzunarul iubitului. Prefă-te că dai întâmplător de ea şi fă-i un scandal monstru.
10. Tăiaţi o minge de fotbal şi în interiorul ei băgaţi un pietroi. Apoi puneţi mingea în mijlocul străzii şi rugaţi un trecător să îi dea un vânt.

sursa: realitatea.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii