Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:26 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tone de furaje mistuite de flăcări după ce un fulger a lovit o anexă gospodărească din județul Vrancea

ro

30 Apr, 2019 21:57 1546 Marime text
O fânărie de 300 de metri pătraţi şi 10 tone de furaje au ars marţi seara la Andreiaşu de Jos, ca urmare a unui trăsnet care a căzut direct pe anexa gospodărească, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, citat de Agerpres.ro

"Pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu la o fânărie din satul Andreiaşu de Sus, comuna Andreiaşu de Jos. Evenimentul a fost anunţat prin apel la numărul unic de urgenţă 112, în jurul orei 18,20. Au ars în totalitate fânăria de 300 metri pătraţi şi 10 tone de furaje", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, plutonier Cristina Pârvu.


Potrivit acesteia, forţele de intervenţie au reuşit să lichideze incendiul în circa două ore, evitându-se extinderea focului la magaziile din apropiere. 

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie, judeţul Vrancea se află sub avertizare meteorologică cod galben de instabilitate atmosferică accentuată începând cu 30 aprilie, ora 14.00, până pe 1 mai, ora 21.00, care se va manifesta prin averse cu caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie şi căderi de grindină. 

Agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii