Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:00 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tomis Research Center la judecată cu municipiul Mangalia

ro

24 Jul, 2015 10:51 2531 Marime text
Societatea comercială Tomis Research Center SRL a chemat la judecată municipiul Mangalia. Dosarul a fost înregistrat, ieri, pe rolul Tribunalului Constanţa, pe rolul Secţiei de contencios administrativ şi fiscal şi are ca obiect „litigiu privind achiziţiile publice“.
 
Până la acest moment, conform Portalului instanţelor de judecată, nu a fost stabilit primul termen de judecată în prezenta cauză.
 
 
Numele firmei apare, alături de SC Ro-Mat Construct SRL, ca şi câştigător al contractului de „lucrări de restaurare-conservare, amenajare teren si organizare santier pentru proiectul ,,Callatis - Istorie la Malul Marii Negre - Masuri de conservare, restaurare si punere in valoare a patrimoniului istoric si cultural al municipiului Mangalia“, în valoare de 7.583.047,26 de lei.

Citeste mai multe despre acest subiect accesand urmatorul link
 
Lucrari de restaurare-conservare, amenajare teren si organizare santier pentru proiectul ,,Callatis - Istorie la Malul Marii Negre - Masuri de conservare, restaurare si punere in valoare a patrimoniului istoric si cultural al municipiului Mangalia”
 
Facem precizarea că am încercat să obţinem un punct de vedere de la reprezentanţii Tomis Research Center cu privire la dosarul mai sus precizat însă la numerele de telefon puse la dispoziţie de RECOM nu a răspuns nimeni.
 
Potrivit RECOM, Tomis Research Center SRL are sediul social în municipiul Constanţa, pe strada Tudor Vladimirescu.
 
Asociaţi persoane fizice apare: Dumitru Enuc, născut la data de 19.01.1950, în Tulcea, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 45%, Florin Enuc (care este şi administrator), născut la data de 01.06.1975, în Constanţa, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 5% şi Victoria Hodor, născută la data de 13.09.1952, în Corbu, Constanţa, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%.
 
Firma are ca obiect de activitate: „Gestionarea monumentelor, clădirilor istorice şi a altor obiective de interes turistic“.
 
RECOM arată că numele lui Dumitru Enuc este legat de două firme, una radiată iar cealaltă - BIZINFO CONSULTING SRL – aflată în întrerupere temporară de activitate.  
 
Mai departe, nulele lui Florin Enuc este legat, potrivit RECOM, de SC Aicc Expert Group SRL, dar şi de Covalent SRL- radiata, de F & G Company SRL – radiată, de SC MARUSHA STAR SRL – radiata şi de Vasile Com Impex SRL – unitate aflată în întrerupere temporară de activitate.  Victoria Hodor apare în Tomis Research Center SRL dar şi în Vasile Com Impex SRL.

În cazul în care oficialii Tomis Research Center vor dori să-şi exprime punctul de vedere, acesta va fi publicat în cel mai scurt timp.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii