Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:00 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Toate pânzele sus Cum au decurs filmările emisiunii Masterchef pe bricul Mircea

ro

23 Apr, 2013 16:22 3162 Marime text
În această seară, de la 20.30, telespectatorii Pro Tv sunt invitaţi la bord pentru că la emisiunea  Masterchef se va striga „toate pânzele sus”.

Potrivit locotenentului Diana Cucoşel, ofiţer de relaţii publice al Academiei Navale Mircea cel Bătrân, filmările pe bricul Mircea au avut loc pe 1 martie.

Concurenţii Masterchef vor trebui să arate că ştiu să se descurce în faţa oricărei probleme apărute, datorită faptului că vor găti la bordul renumitului bric „Mircea”, care va naviga pe apele Mării Negre. Despre cum au decurs filmările pe bricul Mircea, ne-a povestit Alina Sin, senior PR Coordinator la Pro TV. Potrivit acesteia, filmările au avut loc în luna martie şi au durat patru ore. Concurenţii au fost nevoiţi să pregătească bucatele când bricul se afla nu doar în staţionare, dar şi în marş. Echipa de producţie a emisiunii a fost compusă din 40 persoane, iar echipajul navei – din 40 de persoane. De asemenea, pe bric s-au aflat şi 80 de studenţi de la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”. Filmările pe bricul Mircea au fost o reală bucurie şi onoare pentru concurenţi de la Masterchef.

Sursa foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii