Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tinerii liberali din Constanţa, participanţi la Programul de Excelenţă în Politică

ro

02 Dec, 2014 12:40 2730 Marime text
Tinerii liberali constănţeni participă la Programul de Excelenţă în Politică, cursuri organizate de Fundaţia Konrad-Adenauer-Stiftung Germania în colaboare cu PNL.
 
Potrivit unui comunicat de presă remis astăzi redacţiei, în prima serie, care s-a desfăşurat pe parcursul anului 2013-2014, au fost admiși  la studii despre educaţie politică şi consultanţă Cătălin Cheia, Oana Maria Florea, Sorina Tuşa, Bogdan Clinciu, Mariana Dumitrescu şi Andreea Artagea, iar din cea de-a doua serie fac parte Ionela Tudoran, Alexandru Dima, Anamaria Funda şi Vlatko Dimov.
 
Participanţii au fost selectaţi în urma unor interviuri organizate de către specialiştii Fundaţiei Konrad-Adenauer-Stiftung. Stagiul de pregătire a cuprins atât cursuri teoretice, cât şi ateliere practice şi training de leadership politic. Scopul propus, acela de a pregăti şi promova viitoarele elite ale politicii româneşti de centru-dreapta.
 
Cursurile din acest program sunt oferite de specialişti, fie din mediul academic sau practicieni şi cuprind arii de interes: Administraţie Publică Locală, Politici Economice,  Politici Sociale, Politici pentru Educaţie şi Tineret, Politici Europene, Politici Sociale şi de Sănătate,  Economie Socială de Piaţă, Relaţii Internaţionale, Politică Externă şi de Securitate, se mai arată în comunicat.
 
"Programul de Excelenţă în politică este foarte bun pentru tinerii partidului nostru, ajută la o profesionalizare a lor şi, până la urmă, la transformarea lor în politicieni mai buni, mai pregătiţi pentru viitor", a declarat senatorul Christian Gigi Chiru, co-preşedintele PNL Constanţa, potrivit documentului citat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii