Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:50 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tinerii liberali din Constanța, în vizită la Parlamentul European

ro

28 Sep, 2014 20:45 1443 Marime text
Tineretul Naţional Liberal Constanța a remis astăzi un comunicat de presă redacției, în care vorbește despre vizita avută săptămâna trecută la Burxelles. Invitația a venit din partea europarlamentarului Ramona Mănescu. Vizita a făcut parte din programul de vizite, pe care instituțiile europene îl promovează pentru ca cetățenii Uniunii Europene să cunoască mai îndeaproape modul în care se iau deciziile la nivel înalt.
 
La vizită au luat parte delegații ale tinerilor din țară, printre care și delegația TNL Constanța, care a avut în componență 30 de tineri din întreg județul (Constanța, Hârșova, Mangalia, Fântânele, Cobadin, Mihail Kogălniceanu), precum și membri ai Clubului Studenților Liberali și Clubului Elevilor Liberali Constanța. Invitații au avut astfel oportunitatea să viziteze clădirea Parlamentului European, sala unde au loc ședințele de plen, precum și alte clădiri ale intituțiilor europene care își desfășoară activitatea la Bruxelles.

 “Suntem foarte recunoscători pentru această invitație pentru că ne-a oferit oportunitatea să vedem cum funcționează instituțiile europene la fața locului, să vorbim cu oamenii implicați direct în luarea deciziilor, lucruri pe care nu le poți citi în cărți. Vreau să cred că această experiență, mai mult decât benefică, ne dă un plus de energie pentru a construi în continuare lucruri frumoase pentru semenii nostril, cu speranța că unii dintre noi, educați de acum în spiritul Uniunii Europene, vor reuși să fie cei ce vor lua decizii importante de acolo, de la Bruxelles, pentru o Românie a viitorului.”, a spus Bogdan Bola, președintele TNL Constanța, după cum se arată încomunicatul de presă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii