Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:22 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tinerii din PDL Cernavodă îl vor pe Marian Sava candidat la primărie

ro

19 Mar, 2012 21:49 2023 Marime text
Organizatia de tineret Cernavoda a Partidului Democrat Liberal il sustine pe Marian Sava pentru candidatura la functia de primar al orasului Cernavoda.
"Consideram ca prin intreaga sa activitate politica si administrativa din ultimii ani, domnul Sava si-a castigat atat dreptul de a candida pentru aceasta functie din partea PDL, cat si sustinerea noastra, a tineretului democrat liberal. TDL Cernavoda va respecta decizia forurilor superioare ale partidului in legatura cu desemnarea candidatului la functia de primar al orasului Cernavoda insa isi exprima speranta ca in urma sondajului de opinie care va testa intentia de vot a locuitorilor orasului Cernavoda, castigatorul sa fie Marian Sava", susţin tinerii democrat-liberali prin vocea presedintelui Andrei Ionut Stoian.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Socrate 19 Mar, 2012 21:17 E primul caz de candidat la algerile locale pe care il vor tinerii. Acest lucru s-a mai intamplat o singura data, cu Traian basescu, pe care l-au votat tinerii in masa. Felicitari dlui Marian Sava pentru faptul ca apreciaza oamenii de calitate si a inteles ca tinerii sunt viitorul in politica si felicitari tinerilor ca au un candidat serios pe care sa-l sprijine.