Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:47 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tineri surprinși de jandarmi în timp ce fumau țigări cu etnobotanice pe o stradă din Constanța. Ce au găsit jandarmii în mașina suspecților

ro

13 May, 2019 09:54 1529 Marime text
În cursul nopţii de sâmbătă, 11 mai, în jurul orei 23.50, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa,  în timp ce se afla într-o misiune de patrulare în zona obiectivelor din competenţă  a observat un autovehicul staţionat  în care se aflau patru tineri, pe strada Labirint din municipiul Constanţa.

Potrivit reprezentanților IJJ Constanța, la vederea autospecialei de jandarmerie, una dintre persoanele aflate în maşină a coborât încercând să fugă pe străzile adiacente, fiind prins în scurt timp de oamenii legii.
                                                                                                                                     
În momentul în care li s-a cerut să-şi justifice prezenţa în zonă, având în vedere ora târzie, unul dintre cei patru tineri le-a declarat jandarmilor că au venit într-un loc retras pentru a se relaxa fumând ţigări cu etnobotanice.
 

„În interiorul autoturismului, jandarmii au găsit un grinder şi cinci pliculeţe autosigilante confecţionate din material plastic transparent, ce conţineau fragmente de substanţă vegetală de culoare verde. Oamenii legii  au întocmit documentele de sesizare conform prevederilor procedurale, fiind înaintate împreună cu probele găsite asupra celor patru tineri, autorităţilor competente pentru efectuarea cercetărilor” - au mai transmis reprezentanții IJJ Constanța.

Sursa foto: IJJ Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii