Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:11 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tineri, surprinși cu etnobotanice în Mamaia

ro

18 Jun, 2015 14:35 2133 Marime text
 
Jandarmii au surprins în Constanţa cinci persoane care aveau asupra lor nouă pliculeţe  ce conţineau o substanţă vegetală halucinogenă de culoare albă şi verde.
 
Astfel, ieri, în jurul orei 21.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice, la intrarea în staţiunea Mamaia, a observat un grup de trei persoane, care-şi confecţionau ţigarete artificiale (joint-uri). La vederea militarilor, tinerii cu vârste cuprinse între 21-27 ani,  au început să se agite, au aruncat pe jos ţigaretele, au mărit ritmul de mers şi s-au îndreptat către un autoturism. Au fost somaţi, s-au oprit şi li s-a făcut controlul corporal sumar şi al bunurilor pe care le deţineau.
 
Asupra acestora, jandarmii au mai găsit şase pacheţele de staniol cu substanţă vegetală halucinogenă, de culoare verde.
 
O oră mai târziu, jandarmii au surprins în zona Casa de Cultură, două  persoane  de 25 respectiv 28 de ani, care aveau asupra lor trei  pliculeţe de staniol cu substanţă vegetală halucinogenă, de culoare albă.
 
Cele nouă plicuri vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate  Constanţa,  în vederea continuării cercetărilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii