Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:39 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tineri prinși în flagrant de jandarmi la Constanța. Substanțe interzise găsite asupra suspecților (galerie foto)

ro

01 Feb, 2018 10:03 1633 Marime text
Jandarmii au surprins în Constanţa, şase persoane care aveau asupra lor şapte pliculeţe autosigilante transparente şi o folie de aluminiu cu substanţă vegetală de culoare verde, un dispozitiv din plastic şi cinci ţigarete confecţionate artificial, cu substanţă vegetală de culoare maronie.
 
Potrivit GMJ Tomis Constanța, miercuri, 31 ianuarie a.c., jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în zona „Faleză Nord” şi „Vaporaş”-Bdul Aurel Vlaicu,  din Constanţa, au surprins şase persoane cu vârste cuprinse între 25-32 ani, care-şi confecţionau ţigarete artificiale (joint-uri).
 
Asupra acestora, jandarmii au mai găsit şapte pliculeţe autosigilante transparente şi o folie de aluminiu cu substanţă vegetală de culoare verde, un dispozitiv din plastic şi cinci ţigarete confecţionate artificial, cu substanţă vegetală de culoare maronie.
 
Pliculeţele autosigilante, folia de aluminiu şi jointurile găsite asupra lor vor fi  predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate  Constanţa,  în vederea continuării cercetărilor.
 
Sursa foto: Gruparea Mobilă de Jandarmi Tomis Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii