Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:01 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tineri prinşi cu "joint"-uri asupra lor, la Constanţa

ro

18 Jan, 2015 12:26 1901 Marime text
 
Jandarmii au surprins în Constanţa şase persoane care aveau asupra lor jointuri şi 75 pacheţele de staniol care conţineau o substanţă vegetală halucinogenă, de culoare verde-gălbui.
 
Un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile, care se afla, sâmbătă seara, la ora 22.00, în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în municipiul Constanţa, pe strada Marcovici, a observat trei persoane care-şi confecţionau ţigarete artificiale (jointuri).
 
La vederea militarilor, tinerii cu vârste cuprinse între 24-27 ani au început să se agite, au aruncat pe jos ţigaretele şi au încercat să fugă. Au fost somate, s-au oprit şi li s-a făcut controlul corporal sumar şi al bunurilor pe care le deţineau.
 
Asupra acestora, jandarmii au mai găsit 65 pacheţele de staniol cu substanţă vegetală halucinogenă de culoare verde-gălbui şi un dispozitiv metalic tip grinder cu ajutorul căruia au mărunţit substanţele pentru a le folosi la prepararea ţigaretelor.
 
Cei trei au declarat că au cumpărat „marfa” cu cinci lei/pliculeţul şi doreau să le vândă cu zece lei/bucata.
 
O oră mai târziu, un alt echipaj a surprins pe strada Siretului, alte trei persoane cu vârste cuprinse între 18-22 ani, care aveau asupra lor zece pacheţele cu aceeaşi substanţă.
 
Jointurile, dispozitivul metalic şi pacheţelele găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate  Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii