Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:02 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 1 Timp de doi ani, o minoră din Murfatlar a fost violată de bunicul vitreg

ro

16 Jun, 2015 11:30 2286 Marime text
 
Oamenii legii au fost sesizați cu privire la faptul că o fetiță de 10 ani, din Murfatlar, a fost abuzată sexual de bunicul vitreg.
 
Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, a mai fost cercetat, dar din lipsa probelor a fost lăsat în libertate. Ultima dată, copila a fost violată în data de 5 iunie și i-a spus mamei sale ce se întâmplă, mergând împreună la Poliție.
 
Astfel, ieri, polițiștii au efectuat percheziții domiciliare, iar bărbatul a fost încătușat. Urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.


UPDATE 1, ora 11.38

Astăzi, Parchetul de pe lângă  Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul Dănuţ Hăulică cercetat în stare de reţinere pentru săvârşirea infracţiunii de viol.
 
Din probele administrate până în acest moment în cauză s-a reţinut în sarcina inculpatului faptul că în data de 05 iunie, în jurul orelor 17.00, profitând de imposibilitatea persoanei vătămate V. R.-F. în vârstă de 10 ani de a se apăra şi de a-şi exprima voinţa, a întreţinut relaţii sexuale orale cu aceasta în locuinţa situată în oraş Murfatlar, jud. Constanţa.





Sursa foto: sighet247.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii