Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:34 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Timișoara. Bătaie între taximetrişti şi şoferii Uber. Mai multe persoane au fost conduse la audieri

ro

28 Jan, 2018 20:52 1932 Marime text
Mai multe persoane sunt audiate, duminică, de poliţiştii din Timişoara, după un scandal care a avut loc între taxmetrişti şi şoferi de la Uber. Altercaţia a pornit după ce un taximetrist a anunţat prin staţie că a fost agresat de cinci şoferi de la Uber, potrivit România TV.

„În noaptea de 27 spre 28 ianuarie 2018 poliţiştii au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către mai multe persoane cu privire la faptul că în parcarea unui mall de pe raza municipiului Timişoara mai multe persoane ar fi fost agresate de către taximetrişti. La faţa locului s-a intervenit de urgenţă cu mai multe echipaje, cât şi luptători din cadrul SAS, mai multe persoane fiind conduse la sediul Poliţiei pentru audieri. Poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi efectuează cercetări în vederea stabiliri cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului”, a declarat Ionuţ Sârbu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş.

În urma scandalului, 45 de taximatrişti au fost amendaţi de către poliţişti cu sume cuprinse între 500 şi 1.000 de lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, dar şi pentru loviri şi alte violenţe, în urma scandalului de noaptea trecută cu şoferii de la Uber. De asemenea, 15 persoane au fost audiate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii