Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:41 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tigări şi alcool de contrabandă, descoperite la bordul unui vapor turcesc

ro

30 Apr, 2015 10:21 1523 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit la bordul unei nave sub pavilion Turcia, sosită în Portul Constanţa din Bulgaria, 700 de pachete cu ţigarete netimbrate, care nu fuseseră declarate la intrarea în ţară şi erau ascunse în sala maşini.
 
Poliţiştii de frontieră au desfăşurat, ieri, alături de lucrătorii vamali şi reprezentanţii Căpităniei Zonale Constanţa controlul amănunţit al unei nave sub pavilion Turcia, sosită în Portul Constanţa din direcţia portului Burgas (Bulgaria).
 
În urma controlului de frontieră au fost descoperite ascunse, într-un compartiment al navei situat în sala maşini, 700 de pachete cu ţigarete netimbrate mărcile Winston Classic Red Label şi Monte Carlo Red, care nu fuseseră declarate la intrarea în ţară.
 
Echipa comună de control a ridicat în vederea confiscării cantitatea de ţigarete, cu o valoare de aproximativ 10.500 lei, iar lucrătorii vamali au aplicat două sancţiuni contravenţionale, în cuatum de 5.000 lei fiecare, pentru doi membri ai echipajului, cetăţenii turci D. Aliriza, în vârstă de 44 ani şi B. Hasan, de 43 ani.
 
De asemenea, în urma controlului au fost identificate şi 20 de sticle cu băuturi spirtoase care erau ascunse şi nu fuseseră declarate la intrarea în ţară, pe care lucrătorii vamali le-au ridicat în vederea confiscării.
 
Poliţiştii de frontieră constănţeni au efectuat controlul de frontieră însoţiţi de câinele Nakala.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii