Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ţigarete netimbrate ascunse în două taburete, descoperite de poliţiştii de frontieră constănţeni

ro

19 Mar, 2015 10:56 881 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat în PTF Vama Veche o femeie, pasageră într-un autocar, care intenţiona să introducă ilegal în ţară 7.960 de ţigarete netimbrate, ascunse în două obiecte de mobilier ( taburete).
 
Astfel, ieri, în jurul orei 07.15, în PTF Vama Veche pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat pentru controlul de frontieră cetăţeanul român M.S., în vârstă de 38 de ani, domiciliată în municipiul Constanţa, pasageră într-un autocar care efectuează curse regulate între Turcia şi România.

În bagajele personale ale femeii în cauză, două obiecte de mobilier (taburete), au fost descoperite, ascunse şi nedeclarate, 7.960 de ţigarete – 398 pachete netimbrate marca „ASHIMA”, fără documente de provenienţă.

Persoana a declarat că a achiziţionat ţigaretele din Bulgaria cu scopul de a le comercializa în România.

Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cantitatea de ţigarete, în valoare de aproximativ 4.000 lei, iar persoanei în cauză i-a fost întocmită lucrare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „Contrabandă” faptă prevăzută şi sancţionată de art. 270, alin. 3, lit. b din Legea 86/2006, republicată.


Sursa foto: Arhivă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii