Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:21 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tiberiu Pleşu şi Iulian Gropoşilă, invitaţi la „Radiografia Zilei”

ro

16 Jul, 2013 13:23 2132 Marime text
Care sunt acţiunile Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Constanţa pe perioada sezonului estival, ce au ca obiectiv eradicarea muncii la negru şi cum consideră agenţii economici că ar putea fi redus acest fenomen sunt câteva dintre aspectele ce vor fi abordate în ediţia din această seară a emisiunii „Radiografia Zilei” realizată de Mihaela Ciorbaru. Subiectele vor fi dezbătute împreună cu Tiberiu Pleşu, inspector adjunct - Relaţii de muncă din cadrul ITM Constanţa şi Iulian Gropoşilă - preşedintele Patronatului pentru IMM-uri Constanţa. Persoanele interesate de subiect pot interveni în direct la numerele de telefon ce vor fi afişate permanent pe ecran.
Emisiunea poate fi urmărită cu începere de la ora 20.30 pe Litoral TV.

Preotul Adrian Patraşcu, invitat la „Drumuri spirituale”

Astăzi, la ora 16:30 pe Litoral TV, în cadrul emisiunii „Drumuri spirituale”, realizatorul TV Codruţ Burdujan împreună cu invitatul său, preotul Adrian Patraşcu, de la Parohia Sf. Nicolae , din Năvodari vor analiza păcatul „neplăţii lucrătorilor”. În lipsa implicării sau funcţionării instituţiilor statului român, milioane de români sunt astăzi expuşi abuzurilor şi sărăciei. Biserica are rolul de a se implica şi combate situaţii care duc la exploatarea omului de către om.

Vezi cine vine la „Contrast”!

Campania „Litoral fără droguri” demarată ieri în staţiunea Mamaia este subiectul pe marginea căruia va discuta astăzi, în cadrul emisiunii „Contrast”, realizată de Alexandru Baran, la ora 17.30 pe Litoral TV, Cosmin Guriţă, inspector de specialitate în prevenirea criminalităţii din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog, Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii