Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:56 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Testul poligraf cu întrebările care l-au îngenuncheat pe Cristian Cioacă în cazul Elodia

ro

28 Oct, 2010 04:25 2079 Marime text

test_poligraf.jpgAvocata familiei spune ca din craniul găsit pe malul Oltului a fost extras un dinte, astfel că testul ADN va fi gata mai repede. Pe de alta parte, surse din interiorul anchetei au făcut publice întrebările la care poliţistul Cristian Cioaca a minţit.

Asta potrivit testului cu detectorul de minciuni. Toate se leagă de faptul că şi-ar fi omorât soţia.

Faptul că, în afara craniului, nu s-a mai găsit în zonă nimic, deşi poliţiştii au scotocit totul pe o rază de 10 kilometri, corespunde scenariului pe care lucrează anchetatorii. Şi anume că poliţistul ar fi împrăştiat bucăţi din cadavrul Elodiei în mai multe regiuni.

Studiat îndelung de legiştii din Covasna, craniul nu a putut da până acum decât asemănări care duc cu gândul la avocată: vârsta, vechimea osului şi o lovitura mai veche la tâmplă.

Pe de altă parte, investigatorii ar mai avea un indiciu: poliţistul Cristian Cioacă a minţit în timpul testului cu detectorul de minciuni. Pulsul şi tensiunea i-au crescut când a vorbit despre presupusa lui legătură cu dispariţia Elodiei.

Craniul găsit pe malul Oltului va fi predat, joi, de IML către poliţia judeţului Covasna la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici din Bucureşti. Aici se va încerca reconstrucţia facială, va fi supus testelor AND şi altor analize pentru a afla dacă este într-adevar al Elodiei Ghinescu.

Iată întrebările care i s-au pus lui Cioacă la testul Poligraf. Cele boldite şi subliniate au făcut să crească tensiunea poliţistului, ceea ce a făcut ca anchetatorii să considere ca răspunsurile nu sunt sincere.

Anchetator: Te numeşti Cristi?

Răspuns: Da

Anchetator: Miercuri, 29.08.2007. tu ai omorât-o pe Ghinescu Elodia Marilena?

Răspuns: Nu

Anchetator: Locuieşti în Arad?

Răspuns: Nu

Anchetator: În noaptea de 29/30.08.2007, vie sau moartă, tu asi transportat-o pe Ghinescu Elodia Mirela?

Răspuns: Nu

Anchetator: Vie sau moartă, ştii unde este acum Ghinescu Elodia Mirela?

Răspuns:Nu

Sursa: www.protv.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii