Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:05 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

“Teoria conspiraţiei” Vladimir Jirinovschi ar fi prevăzut prăbuşirea unui avion în Ucraina

ro

20 Jul, 2014 11:22 2328 Marime text
Fostul vicepreşedinte al Dumei de Stat din Rusia , Vladimir Jirinovschi a vorbit, în urmă cu o lună, despre cum va evolua scenariul conflictului din Ucraina, scrie adevarul.ro.
 
O înregistrare video care datează din 20 iunie 2014 a fost prezentată vineri pe site-ul Partidului Liberal-Democrat din Rusia. Liderul acestei formaţiuni, Vladimir Jirinovschi face previziuni cu privire la evoluţia conflictului dintre armata ucraineană şi separatiştii pro-ruşi.
 
„Vor începe luptele în Crimeea, ei vor prăbuşi vreun oarecare avion de pasageri şi toţi vor înceta să mai zboare cu avionul...“, spunea Jirinovschi.
 
Conform site-ului din Republica Moldova deschide.md, Jirinovschi a mai declarat tot atunci că „ una dintre metodele de a tensiona situaţia este distrugerea unui avion deasupra teritoriului ucrainean. Iată că în toamnă avem un Maidan uşor, iarnă un Maidan mai serios, deja cu coktailuri Molotov, în februarie - cotitură şi preşedintele fuge. În martie - Crimeea. În aprilie-mai - încep să se lupte în Doneţk şi Lugansk şi în iunie deja borbardează. Acum şi asta e puţin, trebuie doborât un avion. Adică toate acestea reprezintă un scenariu şi nu este deloc o aventură. Totul este făcut de Kiev şi de trupele speciale ale statului ucrainean. Se lucrează după un scenariu stabilit de SUA: să se agraveze situaţia“.

Sursa: realitatea.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii