Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:49 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tentantivă de suicid la Tulcea. Un polițist l-a ajutat pe bărbat să rezolve situația care l-a împins către sinucidere

ro

07 Aug, 2018 18:27 1714 Marime text
Un poliţist din Tulcea a ajutat un bărbat să obţină actele de care avea nevoie de la două instituţii publice, după ce acesta a ameninţat marţi după-amiază că se sinucide dacă nu este sprijinit în respectivul demers, potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) citat de Agerpres.ro. 
 
Purtătorul de cuvânt al IPJ Tulcea, Amalia Ignatencu, a declarat presei că bărbatul, în vârstă de 32 de ani, din oraşul Babadag, s-a urcat pe un stâlp de telecomunicaţii din apropierea autogării şi a ameninţat că se sinucide.
 

"Bărbatul în cauză ameninţa că se aruncă susţinând că doreşte ca autorităţile să-l ajute pentru obţinerea unor acte. După circa 10 minute, negociatorul din cadrul IPJ l-a convins să coboare de pe antenă şi să renunţe la gestul său", a menţionat reprezentanta IPJ.

 
Ignatencu a mai spus că bărbatul a fost condus apoi la sediul IPJ pentru continuarea verificărilor.
 

"Ulterior, comisarul şef de poliţie Lucian Ţugui, negociatorul IPJ, s-a deplasat cu persoana în cauză la două din instituţiile publice pentru a-l sprijini în vederea perfectării actelor", a adăugat Amalia Ignatencu, fără a preciza ce acte dorea să obţină bărbatul nemulţumit.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii