Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:31 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tennis World Fanii se îndrăgostesc de Simona pentru că reprezintă „răzbunarea normalităţii"

ro

21 Feb, 2015 23:14 1429 Marime text
Portalul internaţional de specialitate Tennis World încearcă să explice de ce fanii se îndrăgostesc atât de uşor de Simona Halep şi a ajuns la concluzia că senzaţia de normalitate pe care o lasă jucătoarea română poate reprezenta unul dintre motive, informează Mediafax.

Într-un material publicat, astăzi, după finala câştigată de româncă la turneul de la Dubai, autorul a remarcat valul de simpatie cu care a fost susţinută Simona Halep în Emiratele Arabe Unite. „În tenis există o regulă nescrisă: întotdeauna fanii ţin cu jucătorul mai slab cotat! Se întâmplă mereu, nu contează cât de mult este favoritul îndrăgit de comunitatea iubitorilor de tenis. Este cum i-ai vedea pe David şi Goliat luând loc între liniile albe ale terenului. Ştii că Goliat ar trebui să câştige, dar într-un fel vrei ca David să ţină pasul", notează sursa citată.

Îmbrăţişată de mulţime la Dubai, ovaţionată până la ultima minge, Simona a sărbătorit victoria cu obişnuitul ei calm şi cu o faţă zâmbitoare, a notat sursa citată, care a încercat în continuare să ofere răspunsul la întrebarea "de ce este atât de uşor să te îndrăgosteşti de Simona?"

„Ar putea fi simplitatea mişcărilor ei. Mingea pleacă impecabil din racheta ei, în timp ce trimite lovitura favorită, forehand-ul. Nu există niciun strigăt, niciun mormăit ieşind din gâtul Simonei după fiecare lovitură, nu prea face zgomot. Mişcările ei arată ca un mecanism perfect, o bună combinaţie de forţă şi talent. Totuşi, asta nu explică de ce este atât de iubită. Ar putea fi faptul că nu arată ca noul prototip de jucătoare modernă de tenis. Nu este înaltă, nu are umeri laţi sau muşchi mari. Simona arată ca o femeie normală şi nu ai fi surprins să o întâlneşti pe un culoar de la supermarket făcându-şi cumpărăturile. Nu e snoabă, dar cel mai important este o visătoare. Este visătoare când nu-şi găseşte cuvintele pentru a exprima cât de fericită e la Paris că a ajuns atât de departe, în finală. Îşi găseşte greu cuvintele, iar engleza ei nu ţine ritmul cu gândurile ei. Este zâmbitoare şi simplă, arată ca o fetiţă în cel mai mare magazin de dulciuri din oraş. Nu este deloc ca Eugenie Bouchard când ajunge în aceeaşi situaţie, care este sigură de abilităţile ei, care nu crede că o finală este suficient. De asemenea, Simona nu este blondă, nu este deosebit de frumoasă, nu este o «fashionista». O fată normală într-o lume mare. O fată talentată care încearcă să-şi îndeplinească visul. Şi acum este uşor să înţelegem de ce oamenii o iubesc atât de mult, acum când probabil că am văzut tot. Femeile o iubesc pentru că se pot regăsi în ea. Bărbaţii o iubesc pentru că nu este o frumuseţe glacială de neatins. Fanii tenisului o iubesc pentru că are clasă şi ştie cum se joacă acest sport. Este răzbunarea normalităţii. Dacă cineva cu calităţile Simonei poate fi descris astfel...", a conchis Tennis World.



Sursa: Mediafax
Sursa foto: dcnews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii