Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:16 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tenis Novak Djokovic, în semifinale la US Open

ro

07 Sep, 2016 08:33 1716 Marime text
Tenismanul sârb Novak Djokovic, numărul unu mondial, s-a calificat ieri în semifinalele Openului Statelor Unite, ultimul turneu de Mare Șlem al anului, după abandonul adversarului său din sferturile de finală, francezul Jo-Wilfried Tsonga, care a acuzat o accidentare la genunchiul stâng.
 
Sârbul conducea cu 6-3, 5-2 când Tsonga, ocupantul locului 11 în clasamentul ATP, a solicitat intervenția staff-ului medical al competiției. Francezul a reluat jocul și a cedat și cel de-al doilea set, iar apoi l-a început pe cel de-al treilea, înainte de a decide să renunțe, după o dublă greșeală la serviciu.
 
Djokovic va avea ca adversar vineri, în penultimul act al competiției, un alt jucător francez, Gael Monfils, cap de serie numărul 10 la US Open, care a trecut în sferturi, cu 6-4, 6-3, 6-3, de compatriotul său Lucas Pouille.
 
Campionul sârb, deținătorul titlului a disputat doar două meciuri întregi de la debutul turneului de la Flushing Meadows, în primul tur și în optimile de finală. El nu a putut disputa partida din turul al doilea, în urma forfaitului cehului Jiri Vesely, în timp ce adversarii săi din turul al treilea și sferturile de finală au abandonat în timpul meciurilor.
 
Rezultate — sferturi de finală:
Gael Monfils (Franța/N.10) — Lucas Pouille (Franța/N.24) 6-4, 6-3, 6-3
 
Novak Djokovic (Serbia/N.1) — Jo-Wilfried Tsonga (Franța/N.9) 6-3, 6-2 (abandon Tsonga)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii