Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:05 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Temperaturi geroase în România Vezi prognoza meteo pentru perioada următoare(Video)

ro

02 Feb, 2011 12:56 1562 Marime text

A mai trecut o noapte geroasă peste România. A fost ceva mai bine faţă de noaptea trecută, când minima a fost de minus 27 de grade. Minima nopţii de marţi spre miercuri a fost de „numai" minus 22 de grade, temperatură înregistrată la Miercurea Ciuc.

În noaptea de marţi spre miercuri, la Sibiu au fost minus 16 grade, cu 10 grade mai puţin decât valorile normale pentru această perioadă. Oamenii nu au ieşit din case decât pentru nevoi urgente şi îmbrăcaţi mai gros. Meteorologii spun că gerul se va menţine la Sibiu şi în urmatoarele zile.

În Constanţa, gerul a fost simţit mai acut de cei care au lucrat pe timpul nopţii: taximetriştii şi vânzătorii de flori.

Meteorologii spun că gerul se va menţine în cea mai mare parte a ţării şi în următoarele zile.
 

Prognoza meteo pentru următoarele zile:
MIERCURI (2 februarie)

Vremea se va menţine rece, geroasã dimineaţa şi noaptea în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi variabil, dar în zonele joase local va fi ceaţã, asociatã cu depunere de chiciurã, care izolat, îndeosebi în regiunile sudice, va persista. Vântul va sufla în general slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -6 şi 4 grade, iar cele minime se vor situa între -14 şi -4 grade, uşor mai coborâte în depresiuni.

JOI (3 februarie)

Vremea se va menţine rece, local geroasã dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în a doua parte a intervalului în vestul, centrul şi nordul ţãrii, unde izolat va ninge slab. Va fi ceaţã, îndeosebi la începutul intervalului, local în regiunile sudice şi izolat în rest. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -5 şi 3 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între -12 şi -4 grade. Presiunea atmosferica va fi în uşoarã creştere.


VINERI (4 februarie)

Deşi valorile termice vor creşte uşor faţã de intervalul precedent, vremea se va menţine rece, izolat geroasã dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi temporar noros şi pe arii restrânse va ninge slab, ziua mai ales în centrul, sudul şi estul ţãrii, iar noaptea în nord. Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu unele intensificãri în zona înaltã de munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 şi 5 grade, iar cele minime se vor situa între -12 şi -2 grade.

Sursa: antena3.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii