Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:21 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Temperaturi de primăvară Prognoza meteo de weekend

ro

05 Feb, 2011 10:55 1171 Marime text

Iarna de vineri pare să fi lăsat în loc primăvara, mai ales în sudul şi estul ţării, în zonele de deal, unde valorile termice la amiază ar putea atinge şi 8-10 grade Celsius.

Duminică vremea pare şi mai hotărâtă să treacă la haine de primăvară. Se încălzeşte în toată ţara, astfel că la prânz vor fi valori între 3 şi 11 grade, ba chiar aşteptăm maxime şi de 12-13 grade în sudul şi estul ţării. De altfel, nori se anunţă doar prin nord, nord-est şi centru, dar numai pe ici pe colo mai dă câte o ploaie sau o lapoviţă, mai mult prin Maramureş, în jumătatea de nord a Moldovei şi nordul Carpaţilor Orientali, dar vântul continuă să fie ascuţit mai ales la munte.

Bucureştenii au mâine parte de o zi cu soare şi 8 grade la amiază şi, în afară de un vânt cam sprinten, în rest alte fenomene nu se anunţă.

Săptămâna viitoare începe cu vreme caldă peste tot. Temperaturile de la 3 la 13 grade Celsius anunţă o primăvară timpurie cu doar câţiva nori în nord şi nord-est, unde însă se anunţă doar pe ici pe colo câte o ploaie. Ceaţa însă ar putea să reintre în peisajul matinal al zonelor de câmpie.

Luni, bucureştenii pornesc spre muncă cu un aer de primăvară, pentru că soarele e prezent la datorie şi reuşeşte până la prânz să aducă 8, dacă nu chiar 9 grade, de data aceasta, fără vânt.

Sursa: http://www.realitatea.net/

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii