Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:50 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Temperaturi de peste 20 de grade la sfârşitul săptămânii Vezi prognoza pe trei zile

ro

24 Mar, 2011 12:39 1136 Marime text

Primăvara pare joi ceva mai hotărâtă la noi în ţară. După o noapte destul de rece, ziua de azi ne aduce cer senin şi multe ore însorite care ne vor bucura cu maxime de la 11 până spre 19 grade.

Tot frumos este şi vineri, ba chiar temperaturile cresc faţă de azi, aşa că amiaza ne va aduce de la 11-12 grade în estul Transilvaniei până la 20, dacă nu chiar 21 în sudul ţării. În plus, abia spre vineri seară sunt şanse ca norii să se mai înmulţească şi să acopere treptat cerul în nordul şi nord-vestul ţării dar numai după lăsarea nopţii sunt şanse de ploaie, iar vântul nu rămâne decât la munte ceva mai intens.

Bucureştenii au parte vineri de cer senin, vânt cel mult moderat, câţiva nori inofensivi şi nu mai puţin de 19-20 de grade la prânz.

Weekendul începe tot cu vreme caldă în cea mai mare parte a ţării, cu vârfuri termice şi de 22 de grade în sudul ţării şi Lunca Dunării, dar în nordul extrem al Moldovei mercurul nu va mai trece de 10-11 grade. Norii se vor aduna în vest, centru şi nord, unde ploile se pornesc pe arii extinse, ba chiar la munte peste noapte revin ninsorile, e drept, slabe, în Carpaţii Orientali şi, posibil, nordul Moldovei.

În Capitală ziua de sâmbătă ne va aduce o vreme de început de mai, cu 21-22 de grade la amiază, cu nori cât să-i numeri pe degete şi vânt cel mult moderat.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii