Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Televiziunile naționale au scos din program emisiunile de divertisment

ro

31 Oct, 2015 19:01 2076 Marime text
 
În urma anunțului conform căruia au fost declarate trei zile de doliu național, programele posturilor de televiziune s-a schimbat.
 
Astfel, se va renunța în această perioadă de timp la emisiunile de divertisment.   
 
Pro TV avea programată astăzi reluarea emisiunii Vocea României. În locul ei vor fi film și programe speciale de știri. Luni, în program era MasterChef și serialul de comedie Las Fierbinți, care nu vor fi difuzate, potrivit Paginademedia.ro.
 
Antena 1 nu va mai difuza emisiunile de divertisment în aceste zile. Astăzi, în program era Te cunosc de undeva, iar mâine seară urma să fie pe post SuperBingo Metropolis și HamTalent. Luni era ziua Poftiți de vă iubiți, în locul căreia va intra altceva. Nici Un Show Păcătos nu va fi pe post. Postul Intact nu va difuza nici publicitate în acesta zile, după recomandarea Uniunii Agențiilor de Publicitate din România.
 
Kanal D a renunțat astăzi la reluarea emisiunii Roata norocului, care trebuia difuzată la prânz. Diseară, în loc de Vacanța Mare, postul are în program un film românesc. Duminică seara au fost scoase din grilă alte două emisiuni: Roata norocului și Vacanța mare.
 
Realitatea TV a oprit difuzarea tuturor spoturilor publicitare de la 11.30. Anuntul a fost facut de Saviana Rusu în timpul jurnalului, conform Paginademedia.ro.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii