Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Teatru Amantul Perfect la Harlequin Mamaia

ro

16 Dec, 2013 15:40 2499 Marime text
„Amantul Perfect” este titlui unei comedii savuroase, destinată adultilor, adaptată după textul lui Neil Simon prezentată de Teatrul Semn.
Spectacolul va avea loc miercuri, 18 decembrie, începând cu ora 21.00 la restaurant Harlequin Mamaia.

Sătul de o viaţă prea cuminte, Barney Cashman decide să aibă o aventură extraconjugală pentru a-şi condimentă un pic existentă oarecum prea liniştită! Trei aventuri, trei încercări de a seduce!

Eroul nostru, Amantul Perfect, le va întâlni pe Elaine Navazio, o tipă stăpână pe sine, rece şi care se înfige direct în subiect, pe Bobbi Michele, o tânără artistă extrem de aventurieră şi pe Jeanette Fisher, o femeie cuprinsă de o depresie crunăa şi care, întâmplător, este chiar soţia bunului lui prieten! O mulţime de situaţii comice se vor revărsa în viaţa lui Barney Cashman şi vă invităm să descoperiţi extraordinarele lui abilităţi când e vorba să fie Amantul Perfect! Din distribuţie fac parte: Gabriel Montescu, Irina Aboaice, Diana Filip, Carmen Montescu.

Rezervarea telefonică este valabilă maximum 48 de ore, timp în care biletele se achizitionează de la restaurant Harlequin între orele 11.00 – 22.00. Participanţii la eveniment sunt rugaţi să sosească la restaurant la ora 20.00, pentru ca evenimentul să se desfăşoare în condiţii optime. După ora 20.00 rezervarea expiră.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii