Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ţeapă pe internet. A comandat un dispozitiv de mărire a penisului. Când a primit coletul... surpriză!

ro

18 Jun, 2016 01:49 6377 Marime text
Cei care îşi cumpără produse de pe internet îşi asumă şi o serie de riscuri. Au fost situaţii în care un client a achiziţionat un anumit produs, iar la primire acesta nu a fost cel cumpărat. Presa locală din Iași a relatat cazul unui bărbat care a fost păcălit în acest fel.
 
După ce a văzut mai multe reclame pe internet şi după o lungă perioada de reţineri, Ionuţ, un bărbat în vârstă de 30 de ani din Iaşi, şi-a comandat de pe un site de vânzări online un dispozitiv special care era descris că fiind folositor pentru mărirea penisului.
 
Pentru dispozitivul respectiv, Ionuţ a plătit suma de 299 lei plus 15 lei că taxe de transport, produsul fiind redus de la suma de 400 lei. Pompa a fost livrată cumpărătorului printr-o firma de curierat rapid, la patru zile distanţă de la momentul achziţiei. Când a desfăcut pachetul, omul a avut o mare surpriză. Nu doar că în interior nu se afla mult dorita pompă de mărire a penisului comandată, dar cei care l-au păcălit pe acesta au dovedit că au un simţ al umorului.
 
Pachetul conţinea mai multe hârtii cu descrierea produsului, o cărticică cu instrucţiunile de utilizare ale dispozitivului, dar şi un obiect care l-a dat pe spate pe cumpărător: o lupă, destinată, de altfel, tot pentru... mărire.
 
Deşi a fost foarte revoltat din cauza ţepei pe care a luat-o, ieşeanul a preferat să nu facă mare tam-tam în jurul subiectului, fiindu-i jenă atât din cauza motivului pentru care a vrut să cumpere dispozitivul, dar şi din cauza păcălelii care i-a fost trasă, scrie bzi.ro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii