Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:00 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Te-ai dus mult prea devreme!” Marius-Andrei Albu, tânărul găsit spânzurat la Mihai Kogălniceanu, a fost atlet la LPS Constanţa

ro

22 Apr, 2015 12:23 6271 Marime text
 
Marius-Andrei Albu, tânărul de 20 de ani găsit spânzurat la Mihai Kogălniceanu, a fost atlet (cu rezultate bune) la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” din Constanţa. Marius-Andrei a terminat liceul în anul 2013, iar la atletism a fost pregătit de antrenoarea Niculina Chiricuţă.
 
„Când am aflat vestea, am zis că nu se poate. A fost ceva de necrezut. Era un băiat muncitor, lucra foarte bine. Era specializat pe triplusalt (probă la care a avut cele mai bune rezultate) şi lungime. Anul 2013 a fost cel mai bun al său, a realizat performanţa de 14,80 m la triplusalt la Naţionalele de sală. Zilele trecute, un fost coleg de la atletism s-a întâlnit cu el şi mi-a spus că era bine”, a declarat Niculina Chiricuţă, care a lucrat patru ani cu tânărul. Prietena lui Marius-Andrei Albu este Ruxandra Niţă, fostă atletă la LPS şi mai mică cu an ca el.
 
Pe Facebook, colegii şi prietenii deplâng moartea celui căruia îi spuneau „Andi”. Iată câteva mesaje: „Odihneşte-te în pace!”, „Odihnă plăcută, tovarăşe!”, „Te-ai dus mult prea devreme, Andi frate! Dumnezeu să te ierte şi o să rămâi mereu în inimile noastre! Campionule!”, „Dumnezeu să-l ierte! Mare păcat!”. Înmormântarea are loc mâine, la Mihail Kogălniceanu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 23 Apr, 2015 17:26 Pacat ca oamenii buni sunt adesea cei mai sensibili
  • ... 23 Apr, 2015 14:31 :-(( Prea trist ...
  • fara nume 23 Apr, 2015 00:26 Offf stiti cum era Andi?modest ,respectos,inteligent,frumos si foarte cuminte si bun.RIP
  • fara nume 22 Apr, 2015 21:40 Pacat! Un baiat mult prea vesel, prea bun, un suflet prea frumos pentru un asemenea drum....Dumnezeu sa-l ierte!