Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:49 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Taxiurile din zona aeroporturilor, verificate de poliţişti

ro

14 Jan, 2016 12:05 1795 Marime text
 
Poliţiştii de la transporturi au acţionat pentru verificarea legalităţii activităţii de taximetrie în zona aeroporturilor internaţionale Henri Coandă Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Bacău şi Iaşi.
 
În numai două ore, au fost verificate 110 autoturisme, au fost constatate 2 infracţiuni şi au fost aplicate 38 de sancţiuni contravenţionale, pentru abateri de la normele legale care reglementează circulaţia pe drumurile publice şi activitatea de taximetrie şi rent-a-car.
 
Astfel, astăzi, sub coordonarea Direcţiei de Poliţie Transporturi din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, poliţiştii au desfăşurat o acţiune în zona aeroporturilor internaţionale Henri Coandă Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Bacău şi Iaşi, pentru verificarea autovehiculelor care efectuează transport în regim de taxi şi rent-a-car.
 
Pe parcursul a două ore, în funcţie de traficul de pasageri din fiecare aeroport, poliţiştii au verificat 110 autoturisme, iar în urma neregulilor constatate au aplicat 38 de sancţiuni contravenţionale.
 
Dintre abaterile constatate, 29 au fost pentru încălcarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice.
 
Valoarea totală a sancţiunilor contravenţionale aplicate de către poliţişti este de 8.070 de lei.
 
De asemenea, poliţiştii au constatat comiterea a două infracşiuni şi au reţinut un permis de conducere.
 
Acţiunile desfăşurate de Poliţia Română pentru creşterea siguranţei transportului public de persoane în zonele adiacente aeroporturilor vor continua şi în perioada următoare.



Sursa foto: infomm.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii