Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:31 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Taxiurile din zona aeroporturilor, verificate de poliţişti

ro

21 Oct, 2015 14:37 1245 Marime text
Poliţiştii de la transporturi au acţionat pentru verificarea legalităţii activităţii de taximetrie în zona aeroporturilor internaţionale Henri Coandă Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Bacău şi Iaşi.     
 
             Au fost verificate 338 de autoturisme şi au fost aplicate 47 de sancţiuni contravenţionale, pentru abateri de la normele legale care reglementează circulaţia pe drumurile publice şi activitatea de taximetrie şi rent-a-car.
 
Ieri, sub coordonarea Direcţiei de Poliţie Transporturi din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, poliţiştii de la transporturi şi rutieră au desfăşurat o acţiune în zona aeroporturilor internaţionale Henri Coandă Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Bacău şi Iaşi, pentru verificarea autovehiculelor care efectuează transport în regim de taxi şi rent-a-car.
 
Poliţiştii au verificat 338 de autoturisme, iar în urma neregulilor constatate au aplicat 47 de sancţiuni contravenţionale. 
 
Dintre abaterile constatate, 41 au fost pentru încălcarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice, cinci pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 38/2003 privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere şi 1 pentru abateri prevăzute de alte acte normative.
 
De asemenea, poliţiştii au retras cinci certificate de înmatriculare auto şi au reţinut un permis de conducere.
 
La acţiune au participat şi specialişti din cadrul Registrului Auto Român.
 
Acţiunile desfăşurate de Poliţia Română pentru creşterea siguranţei transportului public de persoane în zonele adiacente aeroporturilor vor continua şi în perioada următoare.
 




sursa foto: europafm
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii