Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Taximetriştii din Mangalia cer reducerea unor taxe

ro

27 Nov, 2013 19:03 1426 Marime text
Primarul Mangaliei, Cristian Radu, s-a întâlnit, miercuri, 27 noiembrie, cu reprezentanţii taximetriştilor din localitate pentru a dezbate mai multe probleme cu care aceştia se confruntă în desfăşurarea activităţilor curente.

În cadrul discuţiilor, care au avut loc la Casa de Cultură, taximetriştii au semnalat mai multe aspecte ce ţin de serviciile specifice derulate pe raza oraşului şi staţiuni.

Ei şi-au exprimat nemulţumirile vizavi de parcarea în staţiile de taxi a celorlalte autovehicule, fapt ce împiedică desfăşurarea activităţii în condiţii optime. Alte aspecte semnalate edilului Cristian Radu au făcut referire la taximetriştii care nu deţin formele legale pentru practicarea taximetriei, precum şi la regândirea taxei de staţie. O altă solicitare din partea taximetriştilor a vizat eliminarea sau reducerea taxei de tramă stradală în cuantum de 200 de lei. Edilul Mangaliei a dat asigurări că toate doleanţele lor îşi vor găsi rezolvare. 'Am luat act de dorinţele dumneavoastră şi vom dezbate împreună cu factorii decizionali din Primărie această taxă de tramă stradală.

Dacă doar unii trebuie să o plătească, vă spun că nu susţin o asemenea cauză. Totodată, vă reamintesc că respectiva taxă a fost creată exclusiv pentru modernizarea infrastructurii din oraş şi staţiuni, însă cei vizaţi nu trec pe la Primărie să o achite. Ne dorim toţi străzi asfaltate la standarde înalte, dar nu contribuim cu bani la bugetul local', a declarat edilul Cristian Radu. Cu aceeaşi ocazie, primarul a mai explicat că proprietarii de autovehicule parcate pe domeniul public vor fi amendaţi şi că Poliţia Locală va interveni în cazul în care se constată o abatere de la normele în vigoare privind serviciile de taximetrie pe raza municipiului Mangalia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii