Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Taximetrist jefuit de un client care i-a pus cuţitul la gât

ro

30 Oct, 2016 11:17 1967 Marime text
Momente de groază pentru un taximetrist din Timișoara noaptea trecută. Șoferul a fost solicitat pentru o cursă de un tânăr care i-a făcut semn pe stradă, în Piața Mărăști din municipiu. Se întâmpla la câteva minute după miezul nopții. I-a cerut să-l ducă în Giroc la o prietenă, scrie opiniatimisoarei.ro.
 
Pe drum, planurile însă s-au schimbat, iar clientul i-a spus taximetristului să modifice traseul și să meargă în zona nouă de vile din vecinătatea străzii Mureș.
 
Ajuns pe o stradă neasfaltată, bărbatul i-a cerut să oprească, iar din tufele aflate în apropiere a apărut un alt bărbat, ce purta o cagulă pe față, care a deschis portieră brusc și a urcat în taximetru.
 
Cei doi au scos arme, unul dintre ei i-a pus cuțitul la gât, iar celălalt un pistol la tâmplă și i-au cerut încasările, i-au luat telefonul mobil și o tabletă.
 
L-au legat la mâini și i-au acoperit gură cu o bucată de bandă adezivă. I-au smuls stația din bord, i-au luat cheile de la mașină și au fugit.
 
Deși, speriat, taximetristul a încercat să-i urmărească alergând în direcția în care aceștia o luaseră, dar cei doi l-au observat și l-au amenințat cu moartea. Omul s-a lăsat păgubaș și s-a așezat pe marginea străzii. După doar câteva clipe a trecut o mașină, așa că taximetristul i-a făcut semn șoferului să oprească și l-a rugat să sune la 112.
 
În câteva minute, polițiștii de la Secția 2 din Timişoara au venit la față locului.
 
De asemenea, colegii de la firmă Tudo s-au mobilizat și au venit cu mașinile în zonă.
 
A urmat o căutare de amploare pe străzile din cartier. Peste 100 de mașini de taxi au împânzit străzile încercând să dea de urmă fugarilor. Dar în zadar.
    
Criminaliștii au început și ei cercetările, au ridicat probe și amprente din taximetru, iar cazul a fost preluat de ofițerii de la Biroul de Investigații Criminale de la Poliția Timișoara. Oamenii legii speră că în bază descrierilor făcute de taximetrist și cu ajutorul probelor stransde de criminaliști să pună mână pe cei doi atacatori.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii